Mooie bestemmingen voor camperreizen

Mooie bestemmingen voor camperreizen

U heeft een camper gehuurd en dat is fantastisch. Want een vakantie met de camper betekent ultieme vrijheid, u kunt gaan en staan waar u wilt. Maar waar gaat u heen met zoveel keuzes? Europa heeft veel mooie bestemmingen voor camperreizen, die zeker een bezoekje waard zijn.

Mooie bestemmingen voor camperreizen

Portugal

Portugal is een prachtig land met ook ’s winters in het zuiden een zacht klimaat. Ook is Portugal een relatief goedkoop land waar u veel gratis staanplaatsen vindt. Praia Amado is een populaire plaats voor campers. Deze relaxte plaats heeft een mooi strand waar veel gesurft wordt.

 

Slovenië

Slovenië is misschien niet een voor de hand liggende vakantiebestemming, maar ook zeker een aanrader. Denk aan hoge bergen, prachtige bossen, diepe ravijnen en watervallen.  In Slovenië hoeft u zich geen moment te vervelen. Golfen, paragliden, rotsklimmen of paardrijden. Of maak mooie wandelingen in de natuur. Kortom, Slovenië is een land waar veel te ontdekken valt.

 

Noorwegen

Ook dit Scandinavische land is zeker een bezoekje waard. De eilandengroep voor de kust van Noorwegen alleen al is prachtig. Maar ook de uitgestrekte wegen, hoge bergen, gezellige dorpjes en de prachtige natuur maken een onvergetelijke indruk. Vanaf Utrecht naar Noorwegen is het ongeveer 1.342 kilometer rijden. Tussen Denemarken en Noorwegen kunt u een veerboot nemen.

 

Macedonië

Macedonië stond vast niet bovenaan uw lijstje, maar dit gastvrije land zit vol historie en culturele bezienswaardigheden. Ook maakt de prachtige natuur dit een indrukwekkende vakantiebestemming met de camper. Macedonië ligt zo’n 2100 kilometer van Utrecht. Een lange rit, maar gelukkig is de reis ernaar toe ook prachtig.

 

Italië

Italië is natuurlijk altijd goed. Zon, zee en lekker eten. Een ideaal vakantieland voor families. Ga bijvoorbeeld naar het populaire Gardameer. Hier zijn veel campings te vinden in verschillende prijsklassen. Of bezoek het mooie Toscane en geniet van de prachtige natuur, de charmante dorpjes en de mooie zandstranden.

 

Schotland

Heeft u liever een vakantie met een Nederlands klimaat? En kan uw omgeving niet groen genoeg zijn? Tijdens een reis met de camper door Schotland geniet u van uitgestrekte wegen langs rotsachtige kusten. Een land waar u helemaal tot rust komt in de mooie natuur. Schotland heeft veel mooie campings, maar u kunt hier ook wildkamperen.

Frankrijk

Frankrijk is natuurlijk een veelzijdig land. Maar voor mooie natuur en welverdiende rust gaat u naar het schiereiland Bretagne. Wandelen langs de grillige kust, zwemmen in de azuurblauwe zee en luieren op de witte stranden. Of bezoek een van de pittoreske dorpen of charmante badplaatsen.

 

Wilt u meer informatie over het huren van een camper? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag verder.